Poster og kvittering

I terrenget er postdetaljene merket med røde og hvite postplakater, merket RØYKENTRIMMEN, postens nummer og en kontrollkode.

OBS! I år har vi fjernet klypene på postene for å unngå smitte.

Vi håper nå at alle går inn på www.turorientering.no/royken og klipper elektronisk. Det kan likevel være lurt å ta med seg blyant og skrive koden på kontrollkortet som følger med konvolutten som en huskelapp!  Pass på å notere i riktig rute, så kan man registrere seg på nettet etter endt tur (Dersom man ikke har mulighet til å gå inn på nettet, går det fremdeles an og ta bilde av kortet og sende inn ved sesongslutt).

I år har vi 6 Grønne turer!

  • Stordammen Sør, Oppstartsposter fra Transet
  • Gleinåsen, ved Midtbygda barneskole
  • Bårsrudmarka, ved Nærsnes skole
  • Gyriåsen/Brenninga, ved Skihuset / Spikkestad barneskole
  • Bødalen Nordmark, ved Høymyrdammen / Slemmestad ungdomsskole
  • Aukeåsen, Bødalen

Grønne turer er EKSTRA lette poster i nærområdet til skoler/bebyggelse. Korte turer på sti og vei for nybegynnere.

Resten av postene har variert vanskelighets grad fra lette til vanskelige.

På   http://www.turorientering.no/royken har Røyken O-lag sin egen «hjemmeside» hvor du kan lese om klubbens tur-o-opplegg, registrere postbesøk og lese aktuell info på turbloggen. Kartene for Grønne turer i Røyken kan lastes ned gratis fra denne siden!

Etter at du har registrert deg som bruker og er logget inn, kan du på en enkel måte holde oversikt over poengene du samler etter hvert som du besøker postene, se hvordan du ligger an til å få et merke, og samle minner om fine turer. Systemet gir informasjon om din tur-o-status for å øke motivasjonen til å gå enda flere turer!

Ekstra Bonus: Er man på jobb, eventuelt på ferie i andre deler av landet kan man lett gå inn på turorientering.no, sjekke/finne arrangør av tur-o i det aktuelle området, laste ned kart og komme seg ut i marka! Det finnes (nesten) alltid en post!