Klubbtur til KM i Hemsedal 26. og 27. august 2017

Klubbtur til KM i Hemsedal 26. og 27. august

Røyken O-lag arrangerer tur med felles overnatting til kretsmesterskapet i Hemsedal. Her er det plass til nybegynnere, unge rekrutter, rekrutteres familier som enda ikke har prøvd seg på orientering, voksenrekrutter, ungdommer, juniorer, seniorer og veteraner.

Dette er turen hvor vi har mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, diskutere kart, lære noen nye familier å kjenne, lære bort noen triks og knep til mer uerfarne løpere enn en selv.

Plan for helgen

Fredag ettermiddag – avreise Røyken i privatbiler eller felles buss om det er nok interesse Fredag kveld             –  middag i leilighetene, eller på veien
Lørdag 11.30 – første start KM langdistanse (individuell start)
Lørdag kveld –

  • Felles grilling med alle Røyken-løpere ved leilighetene
  • Kartdiskusjoner
  • Egen Røyken-premieutdeling – spurtpriser, tippekonkurranse, dagens største bom, dagens overraskelse og mange andre klasser der vi alle er vinnere
  • Lek moro og kanskje en quiz?

Søndag 11.00 – KM stafett og muligheter for direkteløyper i alle nivåer for de som ønsker å løpe en vanlig løype i stedet for stafett.
Søndag ettermiddag – hjemreise

Innbydelsen til løpene ligger på Eventor og frister med følgende kart og terreng:

Vi har allerede booket overnatting for over 50 løpere i 8-mannsleiligheter i Hemsedal Alpin Lodge.

Påmelding klubbtur – gjøres under våre klubbaktiviteter på Eventor, http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2107,  eller ved å sende mail til line.drange.ruud@gmail.com. På grunn av leilighetsbooking ønsker vi påmelding innen 10. juli. Etter denne datoen er påmeldingen bindende.

Egenandeler – Klubben dekker overnatting for alle barn og ungdom under 19 år. For voksne er det en egenandel på overnattingen på 300 kr. Mat og transport dekkes av den enkelte.

Dette ligger an til å bli en knallhelg i august – hvor mange løpere fra Røyken O-lag ser vi på startstreken?