Eikerløpet

Eikerløpet er et uoffisielt orienteringsarrangement som arrangeres på kristihimmelfartsdag. Hvert år drar en gjeng fra Røyken orienteringslag for å ta del på dette sosiale og hyggelige arrangementet. Her er det lav terskel for å bli med, selv om du er helt uerfaren i orienteringsidretten!

Eikerløpet har løyper som passer for alle. For deg som deltar på treningspakken vil nok enten nybegynnerløypene eller de noe mer krevende c-løypene ha et passe vanskelighetsnivå. På nybegynnerløypene er postene i all hovedsak plassert ved stikryss og langs tydelige ledelinjer.

Eikerløpet er også svært godt tilrettelagt for barnefamilier. Arrangøren tilbyr barnepark, et tilbud der barna er innenfor et avgrenset område med leker og tilsyn av voksne mens foreldrene er ute og løper. For barn i alderen 3-10 år vil nok småtroll-løypa falle i god smak. Her skal barna, alene eller sammen med voksne, følge en merket løype gjennom skogen og finne poster underveis. I mål venter en velfortjent premie. Barn som er 10 år eller eldre har mulighet til å prøve seg på den enkleste orienteringsløypa. Denne er 2 km, følger kun tydelige stier og barna kan gjerne få følge av en voksen rundt løypa.

Lurer du på noe mer om Eikerløpet? Ikke nøl med å ta kontakt!

Kontaktperson i Røyken o-lag: Knut Sveinung Rekaa (knut.rekaa[at]gmail.com, 952 02 995)