Program

Torsdag 16. april kl. 18:00

Oppmøte: Vesledammen (Link til parkering)

Trening 1: Sirkeltrening

Vi deler oss inn i mindre grupper for en orienteringsrelatert sirkeltrening. Mål med økta er at alle skal få godt treningsutbytte samtidig som du får god mulighet til å bli kjent med de andre på din gruppe. Du avgjør selv hvor hard økten blir. I tillegg vil du få en første innføring i kartlesing.

 

Torsdag 23. april kl. 18:00

Oppmøte: Vesledammen (Link til parkering)

Trening 2:

Del 1: Vi starter treningen med videre innføring i kartlesing, med særlig fokus på bruk av tommelkompasset.

Del 2: Poeng-O: Dette er en fartsfylt trening hvor poster med ulik vanskelighetsgrad er hengt ut i terrenget. På en begrenset tid skal du prøve å samle flest mulig poeng. Instruktører vil veilede og skygge underveis.

 

Torsdag 30. april kl. 18:00

Oppmøte: Vesledammen (Link til parkering)

Trening 3: Dette er en sosial og morsom trening hvor løperne til stadighet samles i et felles utgangspunkt etter å ha funnet poster i nærheten (stjerne-o). Du får hyppig veiledning og gode muligheter til å videreutvikle dine kartferdigheter.

Økten avsluttes med et kort «terrengløp». Hvor rask er du gjennom myr, på sti og i kupert terreng? Tiden din gjennom de ulike elementene registreres ved bruk av en EKT-brikke.

 

Torsdag 7. mai kl. 18:00

Oppmøte: Transet (Link til parkering)

Trening 4: Under denne økten får du virkelig opp pulsen. Vi løper motbakkeintervall på sti, og orienterer tilbake i terrenget i «pausen» (intervall-o). Du løper så mange drag/runder som du rekker og ønsker. Samtidig fortsetter vi innføring i kartlesing.

Torsdag 14. mai kl. 11:00

«Bonustrening»: Du får mulighet til å teste deg på en ordentlig orienteringsløype. Vi drar til Eiker sammen med aktive løpere i Røyken orienteringslag for å delta på Eikerløpet. Eikerløpet er et lavterskelarrangement som byr på løyper i ulike lengder og med ulike nivå. Du finner garantert en løype som passer for deg.

Mer informasjon her.

 

Foto: Aapo Laiho.