Instruktører

Hovedansvarlig

Navn: Eirik Johannessen

Erfaring: Løpt orientering hele livet. Etter noen år som student kom Eirik tilbake til Røyken orienteringslag i 2011. Har vært trener i flere klubber og aktiv i norges orienteringsforbund.

Treningsfilosofi: Trening må være gøy. Med kart og kompass kan Eirik trene i flere timer uten å tenke på at han blir sliten. Hver post han treffer er som å score et mål i fotball, mestringsfølelsen er enorm. Derfor er det lett å komme seg ut av sofaen.

 

 

Instruktør

Navn: Knut Sveinung Holth Rekaa

Erfaring: Har løpt orientering siden han var 15 år. Har vært aktiv i klubbene Notodden, Kongsberg, NTNUI og Freidig før han kom til Røyken orienteringslag i 2016.

Treningsfilosofi: Trening skal være lystbetont. Knut trener kun dersom han kjenner at han har lyst, noe han nesten alltid har. Det skal være gøy å trene, også på de harde øktene.

 

Instruktør

Navn: Hege Holth Rekaa

Erfaring: Født inn i orienteringsidretten. Løp for Røyken orienteringslag i barne- og ungdomsårene, og kom tilbake til klubben i 2016 etter å ha vært ti år i Trondheim.

Treningsfilosofi: Hege trener fordi det gir overskudd og energi. Favoritt-treningen er lange, rolige løpeturer sammen med gode klubbkamerater. Avsluttes løpeturen med et forfriskende bad i en innsjø kan det i følge henne ikke bli stort bedre.

 

 

Instruktør

Navn: Joakim Ferm

Erfaring: Har løpt orientering siden han kunne gå, med en liten «pause» i noen år den senere tiden. Joakim ble medlem i Røyken orienteringslag i 2018.

Treningsfilosofi: Det skal være gøy å trene. Joakim liker varierte treninger, men som han sier: «kom ihåg att ha med karta så ofta som möjligt».

 

 

 

Instruktør

Navn: Harald Heiaas

Erfaring:

Treningsfilosofi:

 

 

Instruktør

Navn: Magnus Hagen

Erfaring:

Treningsfilosofi: