Rekrutter (8-12 år)

Røyken O-lag starter denne våren opp spesifikke treninger for aldersgruppen 8-12 år (Født 2009-2013). 

(Yngre barn er også velkommen til å delta, men da i følge med en voksen gjennom hele treningen.)

For hvem – alle i aldersgruppen er velkommen på trening. Jenter og gutter. Om det blir mange påmeldte deler vi opp gruppen etter alder. På samme sted til samme tid har hele klubben trening tilpasset alle aldre og ulike nivåer. Det betyr at du som foresatt også kan benytte tiden til egen trening i ditt tempo. 

Når – Hver tirsdag fra 27. april 15. juni – klokken 18.00-19.00 

Treningsinnhold – I denne aldersgruppen vil vi fokusere på å ha det gøy i skogen. Alle skal få utfordringer tilpasset sitt ferdighetsnivå. 

Hver trening vil starte med en felles oppvarming. Deretter en orienteringsteknisk-del, for så å avslutte med en eller to fellesaktiviteter før treningens slutt. 

Hvor – I Røyken o-lag benytter vi ulike orienteringskart i hele tidligere Røyken kommune. Vi veksler på hvor vi arrangerer treningene for å gi nye opplevelser og utfordringer hver trening. Liste med hvor treningene vil foregå vil foreligge i god tid før treningsstart. 

Se sesongplanen for Røyken O-lag her: Sesongplan

 Hva trenger du – De første treningene trenger du bare klær til å være ute og joggesko som tåler litt gjørme. Kompass og tidtakingsbrikke får du låne av klubben. Dersom du etterhvert ønsker å konkurrere kan det lønne seg å investere i eget kompass og brikke (400 kr for denne aldersgruppen). Etterhvert som løpsfarten i terrenget begynner å bli høyere kan det også være lurt å investere i egne orienteringssko som sikrer et godt grep. 

Hva koster det – barn opp til 16 år betaler 250 kroner i året. Inkludert i denne prisen er alle treninger og alle konkurranser.

Dersom flere i familien ønsker å prøve seg på trening og eventuelt løp anbefaler vi familiemedlemskap for hele familien for 600 kr per år. 

Innmelding gjøres via minidrett.nif.no se veiledning her: For nye medlemmer

Andre aktiviteter – I løpet av sesongen vil vi velge ut noen utvalgte orienteringsløp nærheten som vi deltar på sammen (frivillig). For barn født (2009-2011) vil det arrangeres en O-Troll-leir med en overnatting felles for hele Buskerud orienteringskrets, dersom Covid19 tillater det.

Påmelding – Vi kommer til å bruke appen Spond for å registre påmeldinger til opplegget og til hver enkelt trening. Hvis du ønsker å delta i løpet av vårsesongen er det fint med påmelding her: Registrering i Spond 

Påmelding kan også gjøres direkte til Line Drange Ruud – line.drange.ruud@gmail.com. 

Covid19 – Vi vil se an situasjonen med covid19, og hele tiden holde oss innenfor myndighetenes retningslinjer. 

Har du spørsmål eller lurer på noe? Kontakt trener Line Drange Ruud, 402 41 355 – line.drange.ruud@gmail.com

*Barn som er født etter 2013 kan også delta, men da må foreldre følge gjennom hele treningen. 

Legg igjen en kommentar