Røykentrimmen 2021 er i gang

Røykentrimmen er i gang tidligere enn noen gang før, med flere poster og med åtte kart. Dette blir bare større og bedre. I år kan du gå Røykentrimmen i områdene; Bårsrudmarka, Bødalen Nordmark, Frydenlund, Gleinåsen, Stordammen Nord og -Sør og Villingstadåsen. Ettersom vi fikk et lite snøfall tett mot tiltenkt oppstart den 28. mars, åpner vi rolig med fire grønne turer; Frydenlund, Gleinåsen Bårsrud og Bødalen Nordmark. Så lenge snøen blir liggende venter vi med åpning av de resterende turene. Videre informasjon om dette kommer på email til alle våre deltagere på turorientering.no/royken. Det vil også komme informasjon på nettsiden vår.

Vi håper å se like stor pågang som i fjor, som var et historisk høyt salgsår for Røykentrimmen. Utsalgsstedene vil fortsatt være Rema 1000 på Spikkestad, Sport 1 på Røykensenteret, Meny i Slemmestad og Joker på Nærsnes. Det er også mulig å bestille konvolutten på turorientering.no allerede nå.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.