Uke 47

Hei alle gode o-venner!

Håper dere alle er friske og raske! Det blir dessverre ingen fellestreninger denne uken, eller de neste ukene, MEN – fortvil ikke. Det finnes muligheter for å få seg en treningstur på kart flere steder. Vi benytter muligheten så lenge snøen glimrer med sitt fravær!

Trening uke 47 for Røyken O-lag
UsynligO og O-range fra Vesledammen.
Kjell Jarle har lagt løyper som ligger på begge plattformer. UsynligO er samme opplegg som vi benyttet i vår der du printer kart og postene registreres på mobilen. O-range installeres på Garminklokke, og du trenger derfor ikke ha med deg mobilen ut i skogen.
https://usynligo.no/allracesmap – Zoom inn til Vesledammen og finn Trening uke 47, eller søk på arrangør Kjell Jarle Guasemel.
https://www.storler.no/orange/index.php/public-courses

Andre løpstilbud:
17.11 – Ås by Night & Fog Cup – https://eventor.orientering.no/Events/Show/13962 (http://asnmbu.oj-oj.net/ascup/2021/innbyd21.htm) Løypen henger ute og kan løpes hele uken frem til søndag.
Følg med på Buskerud Orienteringskrets sine sider på Facebook – https://www.facebook.com/groups/500780526977432. Her legges det ut PDFer med løyper som henger ute en uke av gangen. I tillegg blir det lagt ut noen fine teorioppgaver. I utgangspunktet for de yngre, men mange kan ha noe å lære.
Veritas sine nattløp er avlyst inntil videre.

Hold dere i litt aktivitet, og hold dere friske!

O-Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.