Første treningsuke i 2020

Godt nytt år spreke o-løpere!

Håper alle har hatt en fantastisk jule- og nyttårsfeiring!
Denne uken starter vi opp igjen med mandagstrening, og et forsterket treningstilbud for barn (8+) og unge.
Gå ikke glipp av den første treningen og en god start på 2020!

Mandag 6.1 – Innetrening – basistrening og o-teknikk – alle
Når: 17.30 – 18.30
Hvor: Midtbygdahallen
Hva: Basistrening og o-teknikk for ungdom og voksne. Vi trener spesielt skadeforebyggende for o-løpere, det er nå vi skal legge grunnlaget for å løpe skadefritt gjennom 2020.
Barna (3-8 år) får halve arealet for lek og trening. Denne gangen blir det o-teknisk snev over barnetreningen også. Vi rullerer mellom foreldre å ha ansvar for barnegruppen.
Ansvarlige: Line (ungdom og voksne) og Henrik(barn)

For barn og ungdom (åtte år og oppover) har vi for 2020 sesongen inngått et samarbeid med ROS Friidrett. ROS vil trene med oss på torsdager, og vi med ROS på fredager. Vi håper at både Røyken O-lag og ROS vil ha nytte av dette samarbeidet! For flere oppdateringer på trening for barn og unge følg med på facebookgruppen: Røyken orienteringslag barn 8+ og ungdom

Torsdag 9.1 – Barn 8+ og ungdom – trening
Når: 18.00-19.30
Hvor: Spikkestad Ungdomsskole
Hva: O-teknisk trening basert på lek, gateorientering og intervalltrening
Ha med: Refleksvest, hodelykt, løpesko uten pigger
Ansvarlig: Holger Keilholz

Fredag 10.1 – Barn 8+ og ungdom – Løpetrening
Når: 15.00-16.30
Hvor: ROS Arena
Hva: Friidrettsøvelser sammen med ROS Friidrett. ROS har skaffet dyktige trenere, så dette blir både lærerikt, nyttig og gøy.
Ha med: Innesko, og klubbtøy (hvis du har)
Ansvarlig: ROS Friidrett

Kommende arrangementer
14. januar – 18.00-20.00 – Spikkestad barneskole – Sesongevaluering 2019 og planlegging 2020. Servering av pizza og mineralvann. Uansett om du har vært med mye eller lite vil vi veldig gjerne høre hva du synes, og hva du ønsker deg i 2020. Knut lager opplegg.
13.-15. mars 2020 – Klubbtur til Nordjysk
I år satser vi på felles klubbtur til Nordjysk 2-dages i Danmark. Overnatting er reservert til 40 løpere, og transport blir med ett av flere båtalternativer i privatbiler. Innbydelsen til løpene kan leses her – https://nordjysk2dages.dk/jom3/.
Informasjon og påmelding til klubbtur finner du på Eventor under klubbaktiviteter – https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3349 – Bli med – for o-løp i Danbark er alltid moro!

Ha en god treningsuke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.