Treninger og løp uke 42

Hei!

Da kjører vi i gang med nest siste runde av Skumringskampen for å i år. Er det noen som vil pynte på utgangspunktet før jaktstart om en uke? Eller har du sittet på gjerdet og tenkt at nattorientering ikke er for meg? Bli med på mandag! Asker arrangerer fra Tomra ved Vardåsen på mandag.

Mandag 14.10 – Skumringskampen løp 4
Hva: Skumringskampen – nattorientering
Når: Fri start mellom 19.00 og 20.00
Innbydelse: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11362
Hvor: Tomra – (Drengsrudhagen 2, 1385 Asker)
Arrangør: Asker Skiklubb

Torsdag 17. oktober – 18.00-19.30
Hva: Torsdagstrening med o-teknikk for ungdom og voksne – ta med hodelykt!
Ungdommen løper en enkel løype i terreng og på veier i området. Voksne løper sammen på kart med veksling på hvem som «drar».
Hvor: Skihytta på Spikkestad (Kartlink)
Hvem: Eirik Holth Johannesen

Mandagstrening Midtbygda 18.00-19.00 – starter mandag 28. oktober  (etter Skumringskampen avsluttes) og vil arrangeres frem til sesongstart. Vi tar sikte på at denne treningen skal være et tilbud til alle klubbens medlemmer!

Kommende arrangementer
19. oktober – Blodslitet – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10913 – Fortsatt mulig å melde seg på i de åpne løypene.
Blodslitet er tradisjonsrikt langdistanseløp i Fredrikstad med nærmere 2000 løpere hvert år. Konseptet er fellesstart med en gaflingsvariant (sommerfugl) underveis for å skille løpere. En artig og kanskje slitsom avslutning på høstsesongen for mange. Fellesstart med muligheter for å holde litt høyere fart enn hva du vanligvis gjør gir inspirasjon til en ny sesong og for å ta nye steg i o-løypen. Gode kart og gode løyper pleier å være stikkord for arrangementet!
2. november – Trollnatta – nattløp for barn og unge – opp til 16 år. Felles klubbtur med tog og T-bane til Sognsvann.
3. november – Frostsprinten – vårt tradisjonsrike senhøstløp – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10560
8.-10. november – Høsttur til Borås for 13-16 år.
20. november – årsavslutning Røyken O-lag – premieutdeling turorientering, Røykencup og klubbmesterskap
9. november – Førstemann hjem og årsfest (18 år og eldre) – hold av dagen og kvelden (og kanskje natten?) – Se vedlagte innbydelse!

Lageret ved 100-meterskogen barnehage har fått ny kode – om noen ikke har fått den nye koden og trenger adgang- send en mail til meg (line.drange.ruud@gmail.com), så fikser jeg kode!

Ha en fin høstuke!

Årsfest 2019

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.