Treninger og info uke 15

Hei!

Nå kan vi virkelig kjenne våren i luften, selv om det fortsatt er en del snø i terrenget vårt.

Denne uken braker det løs med treninger igjen, og mange våryre o-løpere snører på seg o-skoene igjen etter en lang og fin vinter. I tillegg har vi en kjempespennende nyvinning denne våren! (Les mer om denne etter info om ukens treninger).

Rekrutter
Tirsdag 18.00 er det Røykencup fra Arnestad skole. Så lenge du er medlem av Røyken O-lag er deltakelse på Røykencup gratis. Ta med kompass og brikke om du har, hvis ikke får du låne hos oss. Det kan være lurt med terrengsko eller sko med pigger siden det kanskje er litt is, men joggesko fungerer også helt fint.
Torsdag 18.00 – snøsituasjonen ved Vesledammen gjør at vi starter inne med litt teori, karttegn og andre smarte tips og triks på «lageret» vårt ved Hundremeterskogen barnehage (Det blå huset bak barnehagen – inngang fra uteområdet i barnehagen) Godheimveien 28.

Ungdom og voksne
Tirsdag 18.00 – sesongens første Røykencup fra Arnestad skole. Eirik arrangerer.
Torsdag 18.00 – Drammen City Cup, Løp 1. Sturla arrangerer – Innbydelse og påmelding finnes her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9657. Det blir felles avreise 16.45 fra parkeringen ved Midtbygda skole. Her fyller vi opp biler og samkjører. Tone og Bjørg kjører og har ledige plasser i bilene.

Påmeldinger og kommende løp
Etter mye snø i vinter har sesongstarten blitt noe utsatt, men nå er den her!
Til helgen arrangeres Norwegian Spring i Østfold, med påmeldingsfrist i morgen: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8383 og http://eventor.orientering.no/Events/Show/8385. Det er allerede fem påmeldte fra Røyken, og plass til mange flere!

Torsdag 10. mai er det Kristihimmelfartsdag. Da arrangerer Eiker det tradisjonsrike Eikerløpet. http://eventor.orientering.no/Events/Show/9058 Dette er det vårløpet flest Røykenløpere pleier å prioritere deltakelse i. Sett av datoen allerede nå. Etter endt løp satser vi på en sosial klubbsamling med grilling og litt aktiviteter.

Annen info
Denne våren drar Treningsutvalget med Hege og Knut Rekaa i spissen i gang et kjempespennende rekrutteringsopplegg rettet mot voksne. Vi prøver å få med voksne som liker å trene ute på et treningskonsept der vi samtidig introduserer orietentering. Det vi tror er at denne måten å rekruttere på kanskje får med hele familien på en bedre måte. Treningsopplegget er nøye beskrevet på hjemmesiden vår: http://www.roykenolag.no/treningspakke-2018/. For å lykkes er vi avhengig av at medlemmene våre sprer budskapet til alle de kjenner som kan være aktuelle, og at dere gjerne deler linken Knut har sendt på Facebook. Hvis det er noen som kunne tenke seg å bidra som instruktør eller på andre måter er det fint om dere melder tilbake til Knut på Knut.rekaa@gmail.com. Første trening for denne gruppen blir torsdag 26. april.

Turorienteringen har oppstart lørdag 5. mai fra Skihuset på Spikkestad – dette blir en kjempefin dag for hele familien. Her kommer også rekruttgruppen til å ha en kickoff for sesongen.
Finn Fram Dagen 2018: http://www.roykenolag.no/finn-fram-dagen-2017/
Røykentrimmen 2018: http://www.roykenolag.no/turorientering/

Sesongplanene ligger ute her: http://www.roykenolag.no/trening-2/trening/

Håper alle er klare for en ny spennede sesong!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.