Treninger og løp uke 37

Hei!

I helgen har vi hatt ett fullførende lag i NM-stafett for seniordamer – topp 50.

Røykens damelag i NM-stafett. Fullførte til 46. plass. Stabil gjennomføring til tross for småskader, småbomming og småbarnsmødre. Neste år stiller vi enda sterkere!

Nå står en ny O-uke står for døren.

Rekrutter
Tirsdag 12.9 – 18.00 – Røykencup fra golfbanen på Spikkestad.
Torsdag 14.9 – 18.00 – Trening fra Transet – samme sted som ungdom og senior trener.
Søndag 17.9 er det mulighet å løpe o-løp inne på Tusenfryd. Etter endt løp kan man benytte parken til rabaterte priser – Les mer og meld dere på via Eventor om dere har lyst: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8191

Ungdom og voksne
Torsdag 14.9 – 18.00 – Trening fra Transet – Bjørg og Kjell finner frem noen lure o-momenter å trene på.

Kommende aktiviteter
Søndag 17. september – Trimtex Cup Finale PÅ TUSENFRYD! – Tenk deg o-løp blant attraksjonene inne på Tusenfryd, alle løpere i D/H13-16 får gratis adgang til parken etter løpet, og resten kan nyte herlighetene for bare 135 kr. Les innbydelsen og meld dere på! – http://eventor.orientering.no/Events/Show/8191
Mandag 18. september – Første løp i Skumringskampen, lad lykten og gjør deg klar for mørket! http://eventor.orientering.no/Events/Show/8901