Treninger uke 20

Hei!

Denne uken blir det mye norske flagg, is og festivitas, men det hindrer oss ikke i å kjøre alle de planlagte treningene våre!

Tirsdag 14. mai – klokken 18.00 – Røykencup
Treningsløp åpent for alle i klubben. En velger selv hvilket vanskelighetsnivå en vil prøve seg på.
Arrangører: Harald Heiaas
Sted: Torvbråten skole – Kartlink – https://bit.ly/2Vifn7N
Torsdag 9. mai – klokken 18.00 – o-teknisk trening
Hvem: alle i klubben, eget opplegg spesielt tilpasset nybegynnerne.
Arrangør: Knut Sveinung Rekaa og Torodd Kolbergsrud
Hvor: Vesledammen – Link til parkering – https://bit.ly/2JiwyUa
Hva: Trening 3: Dette er en sosial og morsom trening hvor løperne til stadighet samles i et felles utgangspunkt etter å ha funnet poster i nærheten (stjerne-o). Du får hyppig veiledning og gode muligheter til å videreutvikle dine kartferdigheter.
Økten avsluttes med et kort «terrengløp». Hvor rask er du gjennom myr, på sti og i kupert terreng? Tiden din gjennom de ulike elementene registreres ved bruk av en EKT-brikke.

Kommende arrangementer
19. mai – Kretsmesterskap mellomdistanse Buskerud, Sturla i Drammen – https://eventor.orientering.no/Events/Show/11039 (Kretsmesterskap i orientering er ikke så alvorlig eller skummelt som det kanskje høres ut som. Det er et helt vanlig løp hvor du kan velge klasser og løyper tilpasset akkurat det nivået du ønsker. Bli med da vel!)
30. mai – Eikerløpet – her satser vi på å få med en stor gjeng med Røykenløpere – https://eventor.orientering.no/Events/Show/9063. I tillegg til at Eikerløpet alltid er et veldig trivelig o-løp prøver vi å lage en sosial avslutning på arrangementet for alle Røykenløpere.
28. juni – 30. juni – Norsk O-festival i Larvik – https://eventor.orientering.no/Events/Show/9893
15.-18. august – Klubbsamling til VM i orientering i Østfold. – https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3016

For ungdommen (13-16 år):
4. juni – Hovedløpstrening Ringerike – (Se innbydelser på kretsens Facebook-side. Søk opp Buskerud o-krets og bli med!))
14.-16. juni – Camp Stokke – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10952  (Se innbydelser på kretsens Facebook-side. Søk opp Buskerud o-krets og bli med!)
2. – 7. august – O-landsleir på Tynset. Årets største begivenhet for alle orienteringsungdommer! – https://eventor.orientering.no/Events/Show/11502

Ha en strålende uke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.